Lewandowski: ”Kommer ge allt jag har”

Borussia Dortmunds polske landslagsanfallare Robert Lewandowski, som tog klubben till Champions League-final med sina fyra mål i semifinalen mot Real Madrid, var länge eftertraktad av ärkerivalerna Bayern München; klubben som vann ligan, cupen och Champions League förra säsongen och nu plockat in Pep Guardiola som ny manager.

Men den 24-årige anfallsstjärnan Lewandowski, som gjorde hela 36 mål för Dortmund förra säsongen, flyttade inte till ärkerivalerna i München. Istället kommer han stanna kvar på Westfalenstadion under det sista året på hans utgående kontrakt. Polacken är orubblig när han säger att han kommer vara lika fokuserad som alltid ute på planen.

– Jag hoppas att detta inte är den sista titeln, berättade Lewandowski för tyska tidningen Bild efter 4-2-segern i tyska supercupen mot just Bayern München. Jag kommer ge allt jag har för Dortmund. Det spelar ingen roll vad som hände. Jag är inte intresserad av det ute på planen.

– När jag är ute på planen är Dortmund allt jag tänker på. Jag vill ge allt jag har och bli framgångsrik, säger den polske skyttekungen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply