Lewandowski gav Dortmund segern

Under fredagskvällen fortsätte Dortmunds segertåg när Werder Bremen gästade Westfalenstadion. Man radade upp chans efter chans och ägde spelet medan Werder Bremen satsade på att hålla tätt och ställa om snabbt och således ställa till med problem för de gulsvarta genom kontringar. Det funkade i den första halvleken, i alla fall om man ser till att hålla tätt då det stod 0-0 efter 45 spelade minuter.

Den andra halvleken hade endast varit igång i ynka nio minuter innan Dortmunds skyttekung, Robert Lewandowski, satte bollen i mål. Det var ett vackert anfall rakt igenom som avslutades med ett perfekt inspel från Marco Reus och från endast några meter kunde polacken bara inte missa och därmed var Werders nolla spräckt.

Trots att Dortmund var minst sagt ineffektiva, bland annat ribbskott och solklara målchanser, så slutade matchen endast 1-0 i hemmalagets favör. Detta bör Werder Bremen ha vart nöjda med.

I och med segern går Dortmund för tillfället (en match mer spelad) upp i topp med nio poäng utav nio möjliga. Werder Bremen stannar däremot kvar på femteplatsen efter sina två inledande segrar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply