bet365

Leverkusen kritiserar Dortmund: ”Vi var överens med spelaren”

Silly season-säsongen har börjat tidigt i år för Champions League-finalisten BVB Dortmund. Mario Götze är redan klar för Bayern München och utöver detta monsterköp ryktas det även om att Felipe Santa kommer att lämna klubben, men istället för rivalen Schalke. 

Ersättaren till den sistnämnde på mittbacksfronten är, om du frågar nyhetssiten Kicker, redan klar. Sokratis Papastathopoulos ska nämligen, i sista stund, tackat nej till Leverkusen för att istället gå till Dortmund – vilket får Leverkusens manager, Rudi Völler, att rasa.

”Vi var överens med spelaren och även Werder Bremen. Nu har Sokratis dragit sig ur affären och gått till Dortmund. Det här är väldigt irriterande.”, säger Leverkusens manager till tyska Bild och får även medstöd från Wolfgang Holzhäuser, Leverkusens vd:

”Herr Watzke och hans klubbledning beklagar sig när de inte blir informerade och vill ha solidaritet. Det var ju ingen hemlighet i Tyskland att vi var överens med Sokratis, men det är tydligen så här det går till nuförtiden i den här ligan.”, säger Holzhäuser.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply