Lekande lätt för Lazio – nu väntar Stuttgart

Om det första mötet mellan Borussia Mönchengladbach och Lazio blev en målrik och dramatisk historia, blev returmötet på Stadio Olimpico en betydligt mer lugnare historia. För det var Laizo, som efter den sena kvitteringen till 3-3 i det första mötet, som också skulle koppla greppet om avancemanget på torsdagskvällen.

För redan efter tio minuters spel stank det avancemang om Romklubben. Ett bedrövligt misstag av tyskarns mittbackspar slutade med att Antonio Candreva kunde sno åt sig bollen, innan landslagsmannen ensam med målvakten kunde rulla in bollen till vänster om burväktaren.

LAzio kontrollerade tillställningen i den första halvleken och när Stefan Radus avslut tvingade fram en retur från Ter Stegen, kunde Alvaro Gonzalez rulla in bollen till 2-0 för Lazio.

I den andra halvleken kontrollerade italienarna tillställningen, där Borussia Mönchengladbach med Oscar Wendt på planen, inte lyckades få till någon reducering. Lazio vann med 2-0 och går vidare efter totalt 5-3. I åttondelsfinalsspelet väntar nu Stuttgart för Serie A-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply