Lazio kryssade hemma mot Torino

Torino gästade Stadio Olimpico och tog direkt initiativet mot hemmalaget Lazio.

Alessandro Sgrigna får iväg matchens första målchans när han lyckas få sitt skott på mål i matchminut 6.

Minutrarna senare kan Torino ta ledningen efter en hörna. Kamil Glik når högst och kan ge ledningen åt sitt Torino.

Bortalaget fortsätter att skapa chanser och Sgrigna får återigen iväg ett skott mål målet, men utan någon utdelning.

Efter drygt 30 spelade minuter började Lazio ta över spelet mer och mer för varje minut som gick. Antonio Candreva var den starkaste offensiva kraften och stod för fler avslut mot Gillet i Torino-målet.

Det dröjer ända tills minut 58 innan Stefano Mauri kan kvittera Torinos ledning när han skickar in 1-1 bakom Gillet.

Lulic och Floccari försöker febrilt ge Lazio ledningen, men trots flertalet försök lyckas de inte få hål på Gillet och hemmalaget får helt enkelt nöja sig med ett kryss.