Kryss i Tyskland efter målglad avslutning

Ett i vanlig ordning stjärnspäckat Tyskland skulle under söndagskvällen ta emot Kamerun på Borussia-Park i Mönchengladbach. En match som slutade 2-2 efter en målglad sista halvtimma.

Det var Kamerun som efter en mållös första halvlek skulle ta ledningen i matchen genom anfallsstjärnan Samuel Eto’o.

Ledningen blev dock kortvarig för afrikanerna som bara fyra minuter senare fick se Bayern München-stjärnan Thomas Müller nicka in kvitteringen.

Tyskarna vaknade i och med detta till liv ordentligt – något som i den 71:e minuten resulterade i ett ledningsmål signerat Chelseas yrväder Andre Schürrle.

En till synes chockad hemmapublik fick dock inte bevittna en sedvanlig seger från den tyska maskinen, utan i den 78:e minten skulle Kamerun istället kvittera genom Mainz-strikern Eric Maxim Choupo-Moting.

2-2 blev alltså resultatet som Tyskland får ta med sig till det kommande VM-slutspelet där Portugal, Ghana och USA väntar i gruppen. Kamerun och sin tur ställs mot hemmanationen Brasilien, Kroatien och Mexico i sin grupp.