Komfortabel seger för Chelsea i FA-Cupen

Chelsea spelade på onsdagen ett viktigt möte i FA-Cupens åttondelsfinalsspel mot Championship-klubben Middlesbrough. Och visst skulle Rafael Benitez mannar lyckas med uppgiften att ta sig vidare till nästa omgång, även om det satt hårt inne.

För ett reservbetonat Chelsea spelade 0-0 i den första halvleken mot Middlesbrough, i något som inte direkt kan beskrivas som en händelserik halvlek. I den andra halvleken kom dock målen, när Fernando Torres klumpighet lönade sig för gästerna. Ett avslut från Ramires böt riktning på den spanska anfallaren och flög in bakom en helt ställd Jason Steele.

Chelsea punkterade sedan matchen med mindre än tjugo minuter kvar, efter att ett fint samarbete mellan Oscar och Hazard slutade med att den sistnämnda kunde servera bollen till Victor Moses, som styrde in bollen i det tomma målet. Matchen slutade 2-0 till Chelsea och nu väntar ett intressant kvartsfinalmöte i FA-Cupen mot Manchester United.