Knapp seger för Kroatien mot Makedonien

Kroatien rivstartade och hade, efter bara två spelade minuter, en boll som gick i stolpen. Dock kom Makedonien in i matchen och började skapa massvis med hörnor. Men, hörnorna ledde inte till några mål, fastän Makedonien var rätt så nära på att kvittera några gånger om.

Kroaterna vaskade inte fram många heta chanser innan halvtidspaus, istället var det Makedonien som var närmast en ledning, när stjärnan Pandev avlossade ett skott som tog i ribban.

0-0 i halvtid. En mycket jämn havlek och ett rättvist resultat, med varsin MYCKET HET chans.

Matchen fortsatte att vara jämn, sett till målchanserna, dock var Kroatien det förande laget. Det var inte mycket som stämde för Kroatien och man valde att sätta in anfallaren Jelavic. Det gav utdelning direkt, då han efter bara sju minuter på planen lyckades nicka in 1-0 till Kroatien.

Målchanserna var inte många efter Jelavics mål och Kroatien tog tre svettiga och viktiga poäng.