KLART: Emil Forsberg till Malmö FF

Malmö FF kallade nyligen (13.00) till presskonferens för att presentera Emil Forsberg som nytt nyförvärv. 

21-åringen kommer från GIF Sundsvall och är tänkt att hålla till på mittfältet, som ersättare till Jimmy Durmaz. Forsberg är dessutom tillgänglig som anfallare. 

Samtidigt som Malmö FF håller presskonferensen i detta nu bekräftar GIF Sundsvall övergången genom övergångsansvarige Urban Hagblom.
Vi har kommit överens med Malmö FF och även om jag ej nämner någon övergångssumma så kan jag säga att GIF Sundsvall är nöjda med affären och att Emil får möjligheten att fortsätta sin utveckling genom spel i Allsvenskan och, troligen, Europa. Emil är en kanonkille vars vilja vi värnat om i denna affär och därför känns det väldigt bra att klubbarna har lyckats komma överens. Det ska sägas att förhandlingarna genomsyrats av en positiv jargong, klubbarna emellan, där viljan att komma överens hela tiden varit central.”

”Det känns vemodigt, men ett nytt äventyr väntar i Malmö”, säger Emil Forsberg enligt ett pressmeddelande från klubben.

Vidare värvar även Malmö FF in Erik Johansson från GAIS. 23-åringen höll mestadels till i försvaret den senaste säsongen, men har tidigare också hållit till i såväl mittfältet som anfallet. I och med sin mångsidighet blir Johansson ett fint tillskott i Malmös trupp. Övergången bekräftades redan under gårdagen av GAIS. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply