Kalldusch för Napoli och glädje hos Bologna

Napoli trodde att man skulle ta en promenadseger mot krisande Bologna och vilade spelare som Hamsik och Insigne. Detta skulle inte bli fallet.

Matchen var 36 minuter gammal när Napoli tappade bollen på mittplan. Diamanti tog vara på bollen och hans inlägg träffade Bianchis panna och hemmalaget tog ledningen med 1-0.

Bologna höll emot bra i den andra halvleken trots att Napoli pressade på. En som inte kunde hålla lugnet var Kone som sprang ner Dzemaili likt en . Higuain gjorde inga misstag från elva meter och Napoli var tillbaka.

Bologna var skakat och kunde inte få fram några målchanser. Efter ett bolltapp på offensiv planhalva kunde Napoli och Callejon kontra in 2-1.

Tiden började ta slut för Bologna men när Napolispelarna stod och sov på en hörna landade bollen framför Bianchi som kunde skjuta in sitt andra mål för matchen.

Matchen slutar 2-2 och Napoli tappar i toppen och är fyra poäng efter Roma. Bolognas jakt på säker mark fortsätter och är nu på samma poäng som Sassuolo och Chievo som ligger på 17:e respektive 16:e plats.