Kacaniklic segrade i svenskmötet i FA-cupen

Första mötet mellan Fulham och Norwich slutade 1-1 efter Darren Bents ledningsmål innan Robert Snodgrass kvitterade på Carrow Road. Tisdagens omspel i London på Craven Cottage innehöll även en del svenskar. Alexander Kacaniklic och Johan Elmander startade för varsitt lag, men talangen Muamer Tankovic och Martin Olsson satt även på bänken för Fulham respektive Norwich. Segrande ur striden gick Kacanklic och Tankovic efter en fin 3-0.seger.

Norwich kunde ha pangstartat när Robert Snodgrass hade ett skott i ribban bara några minuter in i matchen. Fulham svarade dock när Pajtim Kasami spelade fram Bent som satte dit bollen bakom Mark Bunn från cirka tio meter.

Fulham dubblade sin ledning i den 41a minuten när Sacha Riether slog en genomskärare till Kacanklic som i sin tur slog ett lågt inlägg och där dök Ashkan Dejagah upp och lyfte bollen i mål.

Steven Sidwell punkterade matchen i den 68e minuten när han kom högst på Riethers fina inlägg och Bunn hade ingen chans då heller.

Kacaniklic spelade 87 minuter och byttes av mot en av Sveriges framtidshopp Tankovic som därmed gjorde debut i tävlingssammanhang för Fulham. Johan Elmander blev utbytt i den 68e minuten.