bet365

Jose Mourinho tillbaka i Milano – ska luncha med Moratti

Jose Mourinho tillbaka i Milano - ska luncha med Moratti

Jose Mourinho på plats på San Siro

Imorgon på morgonen anländer Jose Mourinho till Milano, detta för att se Inter – Sampdoria, något som fått igång ryktena om värvningar.

För sex år sen lämnade Jose Mourinho sin dåvarande klubb Inter efter att ha vunnit trippeln, detta för att bli tränare i La Liga där Real Madrid gett tränaren ett kontraktsförslag som han inte kunde tacka nej till. Nu är portugisen tillbaka i Italien för att se helgens match mellan Inter och Sampdoria. Mourinho är inbjuden av den före detta Interpresidenten Massimo Moratti som han även kommer att äta lunch med. Det hela har dragit igång spekulationer, både om en eventuell återkomst till Inter och eventuella värvningar till Manchester United som han vid flertalet tillfällen ryktats vara klar för.

Nu säger tränaren själv att det han är glad att vara tillbaka, men att han inte kommer ett ersätta Roberto Mancini i sommar.

– Det kommer att vara mycket emotionellt för mig att vara tillbaka. Men jag vill vara tydlig med en sak, jag kommer inte vara tränare här nästa säsong. Inter har ett projekt med Erik Thohir och Roberto Mancini, säger Mourinho.

53-åringen fick även frågan om var han kommer att träna nästa säsong.

– Ärligt talat så vet jag inte, men en sak är säker: jag älskar fotbollen och jag återvänder till den med samma passion och ambition som alltid. I detta skede ser jag på alla klubbar och alla tränare med samma respekt. Jag letar ingen klubb, det är klubbar som letar efter mig.

Tidigare har det rapporterats att Jose Mourinho vill värva Mauro Icardi och João Miranda till Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply