bet365

Jose Mourinho kritisk mot sina spelare efter gårdagens förlust

Jose Mourinho kritisk mot sina spelare efter gårdagens förlust
bet365

Manchester United förlorade mot Fenerbahçe

Jose Mourinho var inte speciellt nöjd efter torsdagens förlust mot Fenerbahçe och på presskonferensen efter matchen kritiserar han sina spelare.

Jose Mourinho har verkligen inte fått den inledning som varken han eller klubbledningen hoppats på. I Premier League ligger man på åttonde plats med 15 poäng efter tio spelare matcher och i Europa League förlorade man under gårdagen mot Fenerbahçe med 2-1. Förlusten i Turkiet togs inte alls positivt av Jose Mourinho och efter matchen kritiserade han sina spelare.

– Fenerbahçe spelade som om det var en Champions League-final och vi som om det var en träningsmatch. Fotboll handlar inte bara om kvalité utan även ansträngning och uppoffring, man måste ge allt. Ett lag som släpper in mål efter endast en minut spelad är inte förberett på att vara med och slåss om de tre poängen, man är inte koncentrerade, säger portugisen och fortsätter:

– Vi förtjänar inte att få med oss poäng från matchen, vårt problem gäller först och främst attityd.

Vill köpa ut Bastian Schweinsteiger

Det som först verkade som en klassvärvning förra sommaren från Manchester Uniteds sida har utvecklats till en mardröm för båda parter. Bastian Schweinsteiger har inte spelat en enda minut a-lagsfotboll sedan i våras, på grund av en intern konflikt mellan honom och Uniteds tränare José Mourinho.

För Manchester-lagets del går man samtidigt ekonomiskt back på grund av Schweinsteigers kontrakt. Och värre kan det bli. För nu uppger en lokaltidning i Manchester att Mourinho ska ha begärt att Schweinsteiger lämnar klubben redan i januari, trots spelarens kontrakt. Det skulle då innebära att PL-klubben måste köpa ut tysken för över 100 miljoner kronor.

I helgen spelar Manchester United mot Swansea på bortaplan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365