Jordan Henderson nöjd över milstolpe

Jordan Henderson lämnade 2011 Sunderland för Liverpool. Hans första tävlingsmatch för klubben blev mot just Sunderland, och även hans 100:e match blev mot hans förra klubb.

Men Henderson hade ingen aning om att han var på väg att göra sitt hundrade framträdande för Liverpool, utan fick reda på det precis innan avspark.

”Jag visste inte det, det var innan matchen som en av spelarna kom fram och sa det till mig. Och förhoppningsvis blir det ännu fler. Jag tyckte att jag underpresterade mycket under Kennys ledning, och nu har Brendan fått fart på mitt spel igen. Förhoppningsvis fortsätter det, jag lär mig varje dag, och blir bättre och bättre”, säger Henderson enligt LFC.com.

Liverpool vann matcher med 1-3 efter att Suárez gjort två mål i sin Premier League-comeback.

”Vi är alla nöjda med resultatet, vi spelade stundtals fantastiskt och vi höll i bollen bättre i den andra halvleken. Det viktiga var självklart att vi vann matcher. Vi försökte spela fotboll i 90 minuter och inte bara i 65 minuter som vi gjort tidigare i säsongen. Vi kämpade på och vi förtjänade målet i slutet av matchen.”