bet365

James Rodríguez bekräftar: Kan lämna Real Madrid i vinter

Spelaren bekräftar: Kan lämna Real Madrid i vinter

James Rodríguez kan lämna Real Madrid i vinter

Spelaren bekräftar finalen i klubblags-VM att han kan komma att lämna Real Madrid i vinter, detta på grund av brist på speltid.

James Rodríguez befinner sig för tillfället i sin kanske sämsta period under karriären som professionell fotbollsspelare. Colombianen som värvades för dyra pengar från AS Monaco sommaren 2014 gjorde ett fint inledande år men har under både Rafael Benítez och Zinedine Zidane fått sitta på bänken, detta mycket på grund av skador men även efter att ha visat brist på engagemang under träningar och matcher. Istället har andra spelare gått före i startelvan och nu har spelaren fått nog. För några dagar sen kom uppgifter om att han ska ha brutit ihop i på grund av situationen och på söndagsförmiddagen säger James öppet i en intervju att han är osäker på framtiden.

– Jag kan inte säga säkert om jag kommer fortsätta eller inte. Jag har flera erbjudanden på borde och sju dagar på mig att tänka igenom det hela. Jag är glad i Madrid, men jag vill spela mer. Jag hade gärna spelat finalen men jag är glad för titeln, det är den 15:e i min karriär, säger spelaren i den mixande zonen efter att Real Madrid slagit Kashima Antlers med 4-2 efter straffar.

Högst upp på PSGs önskelista

PSG ligger för tillfället trea i Ligue 1. För att vinna den franska ligan, och även gå långt i Champions League, vill klubben värva nya spelare i vinter. Till exempel har det hävdats att man jagar Carlos Bacca och att PSG vill värva Adam Lallana. Nu riktar fransmännen blickarna mot en till spelare. PSG jagar Real MadridJames Rodriguez, skriver The Sun.

Den franska klubbens ägare ska vara benägen om att få igång PSGs säsong. För att få igång säsongen vill man värva en storstjärna. Högst upp på önskelistan över storstjärnor sägs det att James Rodriguez namn befinner sig.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365