Jagad av Juventus – ”Hoppas Ever Banega stannar i Sevilla”

Sevilla hoppas att Banega förlänger

I en intervju med med spanska TMW säger Sevillas ordförande José Castro att han gärna ser att Ever Banega förlänger med klubben, även om han har flera bud från större klubbar runt om i Europa.

Ever Banega har varit runt i flertalet klubbar i Europa. Efter att ha lämnat Boca Juniors 2008 har argentinaren spelat i ValenciaAtlético Madrid och efter en kort hemkomst till Argentina återvände mittfältaren till La Liga för att spela för de regerande Europa League-mästarna Sevilla. Under Unai Emery har spelaren hittat tillbaka till den fina formen han hade under den tidigare perioden av karriären.

Mittfältarens fina insatser har gjort att flera klubbar är intresserade av Ever Banega men trots att flera storklubbar har ögonen på honom hoppas Sevillas klubbens ordförande att 27-åringen stannar i den andalusiska klubben.

– Vi håller på att förhandla med honom. Vi hoppas och önskar att han stannar i klubben och han vill stanna. Jag tror att Banega har hittat rätt här i Sevilla och förhoppningsvis stannar han i många år framöver. När en fotbollsspelare spelar bra i en stad och en klubb är det bästa att inte ändra på något. Vi har en bra relation med honom och allt känns väldigt bra. Vi är inne i förhandlingar och jag är optimistisk, jag hoppas att båda parterna blir nöjda, säger Castro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply