”Jag har tappat glädjen”

Anfallslöftet William Atashkadeh, 22, lämnar Örebro SK. Talangen har en mycket problematisk säsong bakom sig och nu meddelar den allsvenska klubben att spelaren lämnar laget som bosman. Och vill det sig illa kan spelarens elitsatsning nu vara över.

– Jag har tappat glädjen. Jag flyttar hem till Göteborg. Sedan får se vad som händer där nere. Jag har inte tagit ställning till det ännu och ska kolla vad jag vill och hur det känns, säger anfallaren till Nerikes Allehanda, och fortsätter:

– Det är kul att spela fotboll och något jag gjort så länge att det känns konstigt att bara sluta. Men jag får titta på vad som är viktigt här i livet också. Om det är värt allting att fortsätta spela. Det kanske kommer tillbaka ett sug efter semestern, eller så kanske det inte gör det. Det är svårt att säga nu.

Spelaren lämnade IFK Göteborg som bosman innan han skrev på för spel med Örebro SK, där han inte lyckats ge ett större avtryck. Tillsammans med William Atashkadeh lämnar även Boris Lumbana klubben som bosman, samtidigt som Mohammed Saeid är klar för MLS-spel med Columbus Crew. Sedan tidigare har även lagkaptenen Magnus Wikströms avsked bekräftats.

Atashkadeh säger dock samtidigt att han inte helt har räknat bort en eventuell återkomst till Allsvenskan i framtiden.

– Klart att det finns någonstans därinne. Men det är svårt att hitta det just nu. Får man vara frisk så kanske det går att hitta tillbaka. Men det gäller att ha glädjen och spela och ta steg framåt hela tiden. Inte bara ta ett framåt och så tre kliv bakåt. Då tappar man verkligen glädjen och det ska jag vara ärlig och säga att jag har gjort, säger han till Nerikes Allehanda.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply