Uppgifter: Milan vill sänka priset på stjärnmittfältaren

Axel Witsel kan hamna i Italien – om Zenit säljer billigare

Imorgon håller AC Milan ett möte där Axel Witsels prislapp väntas diskuteras.

26-årige Axel Witsel ser med allra största sannolikhet ut att lämna Zenit i sommar för spel i en annan klubb. Detta efter att tidigare i våras ha begärt en flytt och då fått flera europeiska storklubbar att visa sitt intresse för hans tjänster. Sedan dess har det varit många om och men, men nu tycks en storklubb ha dragit ifrån resten av intressenterna. Nämligen AC Milan, som imorgon ska försöka nå en överenskommelse med Zenit om ett pris för Witsel.

Viktigt möte

Mötet ska enligt football-italia.net vara mycket viktigt då intresserade Milan och Witsels nuvarande klubb Zenit ännu inte nått en överenskommelse om vilken summa pengar som ska hostas upp för honom. Milan är nämligen villiga att betala 20 miljoner euro för stjärnmittfältaren medan Zenit för tillfället kräver 30 miljoner som lägst. Något som gör att en överenskommelse mellan de båda parterna ligger relativt långt borta för tillfället.

Inkludering av fransman kan sänka priset

Enligt La Gazzetta dello Sport sägs Milan däremot ha några äss i rockarmen redo för användning i hopp om att få Zenit på fall. Den italienska storklubben ska nämligen vara villiga att inkludera anfallaren Jérémy Ménez i affären för att få ner priset. Ett faktum som ser ut att göra en överenskommelse möjlig att nå för de båda parterna inom en snar framtid. Något Axel Witsel sannerligen tycks hoppas på, då han enligt sin agent redan givit tummen upp till Milans generösa kontraktsförslag.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365