Officiellt: Roma förstärker i försvaret

Krisen löst – Gyömber klar för Roma

AS Roma har gjort klart med sin andra mittbacksvärvning på bara två dagar. Efter Antonio Rüdiger bekräftades det tidigare idag att den italienska klubben också har gjort klart med Norbert Gyömber, som lånas in från Catania.

AS Roma har under sommaren tappat flera av sina mittbackar, vilket skapat något av en liten försvarskris i den italienska huvudstadsklubben. Efter att Alessio Romagnoli och Mapou Yanga-Mbiwa lämnat klubben stod man tills för några dagar kvar med endast Leandro Castan och Konstantinos Manolas som ordinarie mittbackar. Nu verkar den huvudvärken till slut för tränare Rudi Garcia vara bortblåst.

Lånar från Catania

Igår gjorde man klart med Antonio Rüdiger från Stuttgart på lån och tidigare under torsdagen presenterades också det senaste nyförvärvet. Norbert Gyömber ansluter till klubben på lån från Catania, med en utköpsklausul nästa sommar, det bekräftade klubben på sin hemsida tidigare idag.

Degraderade till tredjedivisionen

Slovakens tidigare klubb Catania skickades tidigare idag ner i tredjedivisionen Lega Pro till följd av en mutskandal och Gyömber, som kommer att bära nummer 23 på Stadio Olimpico, är onekligen nöjd över att ha gjort klart med en ny klubb. – Roma är utan tvekan en av världens största klubbar och jag är väldigt glad över att vara här, säger 23-åringen till sin nya klubbs officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply