”Cassano aktuell för återkomst till Serie A-klubb”

Situationen i Parma är kritisk. Klubben har stora ekonomiska bekymmer och hackar dessutom i ligaspelet. Igår kom rapporter om att klubben misslyckat med att nå den deadline som var satt, för att betala ut för tre månadslöner som spelarna ännu inte fått ta del av. Det kan i sin tur leda till bland annat poängavdrag för Parma.

Nu kommer vidare uppgifter som stärker uppgifterna om den katastrof klubben upplever. Enligt Gazzetta dello Sport ska nämligen Antonio Cassano ska vara ute efter att tvinga fram en övergång till Sampdoria, klubben där han slog igenom med 35 mål på 98 matcher mellan 2007 och 2011.

Anledningen till spelarens vilja är att han sägs vantrivas med tränaren Roberto Donadonis upplägg. Cassano har redan förra veckan träffat Sampdorias president Massimo Ferrero, enligt tabloiden. De slka där ha diskuterat gällande en eventuell återkomst till klubben för stjärnan i juli. Gazzetta dello Sport säger att kostnaden för Cassano kan bli ett problem, men att klubben ändå ska vara redo att försöka få fram en värvning av spelaren från Parma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply