Robin Quaison nobbar flytt till Fenerbache – det är anledningen

Svensken ser ut att bli kvar i Palermo

Robin Quaison sitter på ett utgående kontrakt med Palermo och mycket har pekat på en flytt till Fenerbache. Men nu har mittfältaren nobbat den turkiska klubben.

Robin Quaison var en del av det U21-landslag som gjorde stor succé nere i Tjeckien och vann EM-guld sommaren 2015. Sedan dess har han fortsatt göra bra ifrån sig i sitt klubblag Palermo och har på senare tid gjort en del mål för Serie A-klubben. Detta har inte gått obemärkt förbi och rykten har gjort gällande att en flytt till Bundesliga och Hoffenheim verkat aktuell.

Men på sistone har den turkiska storklubben Fenerbache, med spelare som Robin van Persie och Gregory van der Wiel i truppen, pekats ut som 23-åringens nästa destination med tanke på att han sitter på ett utgående kontrakt med Palermo. Uppgifter har gjort gällande att man i stort sätt nått en överenskommelse men nu har ryktena fått en vändning.

Enligt turkiska Sporx kommer Quaison inte att skriva på för Fenerbache längre. Anledningen sägs vara att den svenske landslagsmannen känner sig osäker med tanke på läget som råder i Turkiet, där terrorism är väldigt förekommande för till fället. En anledning nog förståelig men också hemsk ur de flestas synvinkel.

Robin Quaison har haft en tuff säsong med Palermo i år, då man kämpar nere i bottenstriden i Serie A, trots att han själv hållit en hög nivå spelmässigt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply