Uppgifter: Paris Saint-Germain förhandlar om Pepe Reina

Uppgifter- Paris Saint-Germain förhandlar om Pepe Reina

Pepe Reina kan gå till PSG

Enligt spansk press ska Paris Saint-Germain ha riktat blickarna mot Napolis målvakt Pepe Reina. En affär kan komma att kosta drygt 10 miljoner euro.

Pepe Reina kan komma att byta lag innan transferfönstret stänger. Det rapporterar spansk press som menar att målvakten finns på Paris Saint-Germains önskelista. Enligt Diario MARCA är Reina den målvakt fransmännen vill satsa på under den kommande tiden. Tidningen skriver att Unai Emery inte räknar med varken Kevin Trapp och Alphonse Areola och har därför satt igång operation målvaktssköp.

Reinas kontrakt med den italienska toppklubben går ut nästa sommar men det kommer inte bli någon lätt uppgift att köpa loss den Madrid-födde målvakten. Relationen mellan PSGs president Nasser Al-Khelaifi och Napolis president Aurelio de Laurentiis är inte de bästa men då målvakten ska vara positiv till en flytt kan man tillslut komma överens om en övergång.

Erbjuder tvåårskontrakt

Paris Saint-Germain har redan gjort klart både för Napoli och för spelaren själv vad man är villiga att erbjuda. MARCA skriver att den franska huvudstadsklubben erbjudit Reina ett tvåårskontrakt samtidigt som man är villiga att betala drygt 10 miljoner euro för spelarens tjänster.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>

Uppgifter- Paris Saint-Germain förhandlar om Pepe Reina

Misslyckad värvning av Jan Oblak

Paris Saint-Germain har under en längre tid varit på jakt efter en målvakt. Det är ingen nyhet att positionen mellan stolparna på Parc des Princes inte varit den bäst täckta under de senaste åren och vid flera tillfällen har man försökt knyta till sig en bra målvakt. För endast några veckor sen kom rapporter om att man var villiga att betala utköpsklausulen för Atlético Madrids burväktare Jan Oblak. Slovenen har en utköpsklausul på 100 miljoner euro men tillslut valde 24-åringen att stanna i den spanska huvudstadsklubben. Man ska även ligga i förhandlar med för ett nytt kontrakt med spelaren samt höja utköpsklausulen till 150 miljoner euro.

Uppgifter- Paris Saint-Germain förhandlar om Pepe Reina
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply