bet365

Uppgifter: Marek Hamsik kan förlänga med Napoli

Uppgifter: Marek Hamsik kan förlänga med Napoli

Napoli förlänger med Marek Hamsik?

Enligt italiensk media kan Marek Hamsik komma att skriva på ett kontrakt med sin nuvarande klubb som sträcker sig 2020, samtidigt som det pratas om att han kommer spela i klubben karriären ut.

Marek Hamsik har varit en av SS Napolis mest uppmärksammade spelare under de senaste åren. Han kom till klubben 2007 från Brescia och har sen dess nobbat flertalet bud som kommit från bland annat Juventus och nyrika klubbar från Kina. Hamsik har alltid varit klar med att han vill stanna på San Paolo-stadion och nu kan spelaren som har kontrakt till och med sommaren 2018 komma att förlänga den nuvarande överens ytterligare.

Det är den digitala tidningen Il Mattiano som kommer med uppgifter om att den slovakiske mittfältaren som fyller 29 år i sommar kan komma att bli kvar i den ljusblåa klubben till och med sommaren 2020

Il Mattiano skriver även att ett nytt kontrakt skulle komma att betyda att spelaren kommer att stanna i klubben under resten av sin karriär som professionell fotbollsspelare.

 

Denna säsong har det blivit sju mål och fem assist för Marek Hamsik Serie A där han och Napoli har överraskat och ligger på andra plats i tabellen, detta tre poäng bakom serieledande Juventus.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply