Napoli intresserade av Mariano Díaz och Luka Jovic

Napoli intresserade av Mariano Díaz och Luka Jovic

Napoli överväger starkt att värva in en anfallare efter att Victor Osimhen skadat sig allvarligt. Mariano Díaz och Luka Jovic ska vara två av namnen som man sägs titta på.

Napolis anfallsstjärna Vitor Osimhen, 22, ser ut att missa de kommande tre månaderna på grund av skada. Samtidigt sägs den italienska storklubben vilja hämta in en ersättare under vinterns transferfönster för att inte tappa offensiv kraft under resten av säsongen.

Enligt Fichajes.net ska Napoli ha riktat in sig på att hämta in en anfallare från Real Madrid och både Mariano Díaz och Luka Jovic sägs vara namn som är aktuella för en flytt till Serie A. Ingen av anfallarna finns med i tränare Carlo Ancelottis planer och Napoli kan nu bli en utväg för en av dem samtidigt som Napoli får in en ersättare till Osimhen.

Real Madrid ska inte ha några större problem med att släppa någon av anfallarna men det är oklart huruvida Mariano och Jovic är positiva till en flytt. Detta då duon tidigare tackat nej till flertalet erbjudanden för att stanna i den spanska huvudstaden.

SE ÄVEN: Uppgifter: Giganterna intresserade av Roony Bardghji

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply