Liverpool kan få PSG-stjärnan till reapris

Liverpool har haft en knackig höst i Premier League där ständiga skador på stjärnan Daniel Sturridge och Mario Balotellis oförmåga att göra mål varit huvudorsakerna. Men på senare tid har det gått aningen bättre och man kommer senast från en klar 4-1-seger över Swansea på Anfield igår kväll.

’The reds’ ligger på en åttonde plats i Premier League, bara fem poäng bakom Southampton på fjärdeplatsen. Enligt uppgifter vill pressade tränaren Brendan Rodgers rusta upp ordentligen inför den avslutande halvan av säsongen och enligt rapporter rotar man i  PSG för att göra det.

Italienska La Gazetta dello Sport rapporterar att PSG’s argentinske stjärna Ezequiel Lavezzi vill bort från klubben på grund av dåligt med speltid och att Liverpool är ett hett alternativ.

Lavezzi har tidigare tackat nej till ett förlängt kontrakt med PSG och är angelägen om en flytt bort från den franska huvudstaden för mer speltid. Brendan Rodgers uppges alltså intresserad av vänsterytterns tjänster och kan få spelaren för ett reapris på bara åtta miljoner pund. Något som innebär att Lavezzis värde faller hela 18 miljoner pund från när han kom till PSG från Napoli för uppskattade 26 miljoner pund sommaren 2012.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply