Bakslag för engelska klubbar – föredrar Napoli

Den tyske landslagsmittfältaren Christoph Kramer spelar i dagsläget i Bayer Leverkusen. Där har spelaren fortsatt göra framsteg och som ett brev på posten kom spekulationerna tidigare i höst om att flera klubbar jagar spelaren. Det har bland anant nämnts att Manchester United, Chelsea, Arsenal följt och förberett bud på 23-åringen. Nu får dock den engelska tridenten ett rejält bakslag.

Enligt tyska uppgifter ska nämligen spelaren själv föredra att flytta till Neapel (Napoli) nästa sommar. Spelarens agent Emanuele Marchetti har berättat att Napoli är en av de fösta klubbarna att bli informerade om 23-åringen bestämmer sig för att lämna Leverkusen, vilket i sin tur väckt spekulationer om att spelaren redan kommit överens om ett framtida kontrakt med den italienska klubben, där Rafael Benitez huserar som manager.

– För tillfället är han väldigt glad och han har bosatt sig i Tyskland. Om saker och ting förändras, kommer Napoli att vara en av de första klubbarna som informeras, säger agenten enligt Daily Express.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply