Argentina lekte med Hongkong

Precis efter Neymars uppvisning mot Japan var det dags för Argentina att ta sig an Hongkong. En match som sydamerikanerna skulle spela av utan några som helst problem.

Ever Banega inledde målskyttet genom att sätta 0-1 efter en tilltrasslad situation i straffområdet med 19 minuter spelade. Napoli-spelaren Gonzalo Higuain stod för matchens andra mål när han nickade in 0-2 i minut 43. Två minuter senare kunde Nicolas Gaitan även göra 0-3, ett resultat som stod sig till halvtidspausen.

Efter det att domaren blåst igång den andra halvleken tog det knappt tio minuter innan Gonzalo Higuain skulle göra mål igen, denna gången var det bara att lägga in bollen i nätmaskerna efter att ha blivit frispelad av en lagkamrat. Lionel Messi gjorde därefter 0-6 efter att ha väggat sig fram genom Hongkongs försvar i minut 66. Nicolas Gaitan kunde göra 0-6 på passning av Messi i minut 72 och därefter avslutade Lionel Messi själv med att placera in 0-7 med fem minuter kvar.