Uppgifter: David Silva detaljer från Lazio

Uppgifter: David Silva detaljer från Lazio

Sedan tidigare står det klart att David Silva lämnar Manchester City efter säsongen. Nu kommer uppgifter om att spelaren är överens med Lazio om ett kontrakt.

Efter att David Silva gått ut med att han inte tänker förlänga kontraktet med Manchester City har en rad klubbar kopplats ihop med den spanske stjärnan. Till en början sades FC Barcelona, Valencia och Atlético Madrid vara intresserade av mittfältaren. Nu kommer dock uppgifter om att Silva är överens med en annan klubb och att endast en underskrift är det som fattas innan Silv är klar för ny klubb.

Enligt Gazzetta dello Sport ska David Silva vara muntligt överens med Lazio om en flytt till den italienska huvudstadsklubben. Tidningen skriver att spelarens agent befinner sig i Rom för att fila på de sista detaljerna innan 34-åringen skriver på kontraktet. Överenskommelsen sägs sträcka sig över de kommande två säsongerna med option på ett tredje år. Lönen rapporteras ligga på 4 miljoner euro per säsong för Silva som spelat i Manchester City sedan sommaren 2010.

David Silvas kontrakt med Manchester City går ut den 24 augusti.

SE ÄVEN: Officiellt: Alexis Sánchez klar för Inter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply