Tyske veteranen tonar ner ryktena

bet365

Tysklands bäste målgörare genom tiderna, Miroslav Klose, har haft en lång karriär bakom sig.

Men ännu är den inte slut. 36-åringen har under en tid kopplats ihop med en flytt till Premier League, där Tottenham och Aston Villa visat sitt intresse för anfallaren.

Klose har möjligheten att stanna hos den italienska storklubben ytterligare ett år. Men han har också ryktats vara på väg tillbaka till Tyskland för att etablera sig som tränare.

I en intervju med tyska Kicker tonar spelaren själv ner ryktena. Han insisterar att han inte kommer att diskutera sin framtid förrän säsongens slut, och att Lazio är av högsta prioritet för tillfället.

– Jag har inte bestämt mig gällande min framtid ännu. Jag försöker bara att fokusera på att ta Lazio till Champions League, eller åtminstone Europa League, säger veteranen till tidningen.

– Jag har fortfarande ett år kvar här i Italien. Just nu har jag ingen kontakt med tyska klubbar, men jag skulle älska att vara tränare, fortsätter han.

Klose medger att han är nöjd med sin tid i Lazio, där han spenderat fyra säsonger.

– Att komma hit var ett bra val, livet i Italien är underbart. Men mitt mål är att en dag återvända till Bundesliga, där jag spenderat största delen av min karriär.

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply