bet365

Ryssar kan köpa Lazio

Ryssar kan köpa Lazio

Kan få ryska ägare

Enligt Football Italia kan Lazio vara på väg att få ryska ägare.

Lazio har haft en medioker säsong och ligger för tillfället nia i Serie A, vilket är ett stort misslyckande för klubben. Dessutom har en del saker hänt vid sidan om planen. Bland annat har Lazio sparkat Stefano Pioli, klubbens före detta tränare. Nu ser det ut som att det kan bli ytterligare förändringar i Romklubben.

Enligt Football Italia är Lazios president Claudio Lotito i samtal med ryska affärsmän om att sälja klubben. Förhandlingarna mellan de två parterna sägs ha kommit långt.

Lotito har haft en svår relation till Lazios supportrar och är allt annat än populär på Stadio Olimpico. För honom kan det här fungera som en perfekt möjlighet att kunna försvinna från sin nuvarande position i klubben.

Det ser även ut som att det kan ske ett antal förändringar på spelarsidan i sommar. Det har bland annat hävdats att Fernando Torres kan gå till Lazio. Samtidigt sägs det att Juventus riktar blickarna mot Lucas Biglia och att Keita Balde Diao vill lämna Lazio. Det mesta talar alltså för att det kommer att bli en händelserik sommar hos Roms ljusblåa klubb. Både på ägar- och spelarsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply