bet365

Newcastle mot dubbla nyförvärv

Newcastle kan snart presentera dubbla nyförvärv från Anderlecht

Steve McLaren fortsätter att förstärka sitt Newcastle inför kommande säsong. Enligt uppgifter ska Anderlecht-duon i anfallaren Aleksandar Mitrovic samt mittbacken Chancel Mbemba vara mycket nära en övergång till den engelska klubben.

Newcastle är väldigt nära att ro i hamn två värvningar. Enligt uppgifter ska Anderlecht-duon Aleksandar Mitrovic samt Chancel Mbemba vara på gång till den engelska klubben. Den serbiske anfallaren Mitrovic ska ha fotats när han landade i England under söndagen och 20-åringen väntas gå igenom den obligatoriska läkarundersökningen under måndagen efter att klubbarna sägs vara överens om en prislapp på 13 miljoner pund. Dessutom bekräftar tränare McLaren att saker är på gång.

– Vi är väldigt nära någonting. Det är mycket spekulationer och så. Men från det har har hört hemifrån så jobbar de mycket hårt för att få in en eller två nya spelare in, ska McLaren ha sagt efter söndagens träningsmatch.

Det andra möjliga nyförvärvet ska alltså vara mittbacken Chancel Mbemba från Dominikanska Republiken Kongo. 20-åringen lämnades utanför Anderlechts matchtrupp i träningsmatchen mot Lazio under söndagen efter att Newcastle enligt rapporter fått ett bud på 7 miljoner pund accepterat av den belgiska klubben. Men det kan finnas ett hinder för att övergången ska gå igenom. Eftersom Dominikanska Republiken Kongo är rankat sämre än topp 50 på världsrankingen måste Newcastle ansöka om ett arbetstillstånd för Mbemba.

Trots att de båda bara är 20 år fyllda har de tillsammans hela 132 ligamatcher för Anderlecht i ryggsäcken. Lägg därtill ett antal landskamper för de båda herrarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply