Atlético Madrid vill värva Antonio Candreva från Lazio

Atlético Madrid vill värva Antonio Candreva från Lazio

Candreva kan lämna Lazio för Atlético Madrid

Enligt italiensk media kan Antonio Candreva vara på väg att lämna Serie A för spel i La Liga där Atlético Madrid ska vara intresserade.

Antonio Candreva kan vara på väg att flytta till Champions League-finalisterna Atlético Madrid i sommar. spelaren som hunnit bli 29 år kan vara på väg att lämna Lazio och förutom att flertalet storklubbar i den italienska ligan vill köpa Candreva vill även Atlético Madrid försöka värva spelaren.

Enligt italienska Il Messaggero ska den spanska huvudstadsklubben ha presenterat ett bud på 25 miljoner euro för spelaren, ett bud som för närvarande sägs vara för lågt för att Lazio ska släppa Candreva. Siten skriver att det krävs närmare 35 miljoner för att köpa loss spelaren.

Lazio kan få ryska ägare

Lazio har haft en medioker säsong och ligger för tillfället nia i Serie A, vilket är ett stort misslyckande för klubben. Dessutom har en del saker hänt vid sidan om planen. Bland annat har Lazio sparkat Stefano Pioli, klubbens före detta tränare. Nu ser det ut som att det kan bli ytterligare förändringar i Romklubben.

Enligt Football Italia är Lazios president Claudio Lotito i samtal med ryska affärsmän om att sälja klubben. Förhandlingarna mellan de två parterna sägs ha kommit långt.

Lotito har haft en svår relation till Lazios supportrar och är allt annat än populär på Stadio Olimpico. För honom kan det här fungera som en perfekt möjlighet att kunna försvinna från sin nuvarande position i klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply