Uppgifter: Zlatan drömmer om att avsluta i Juventus

Zlatan Ibrahimovic har haft en händelserik vecka som framför allt har handlat om utbrottet mot domaren i matchen mot Bordeaux där han bland annat sa ”det här skitlandet förtrjänar inte ens PSG”. Något som väckte reaktioner hos franska toppolitiker och ledaren för ett av partierna sa att han kunde lämna landet om han tyckte att det var ett ”skitland”.

Liverpool, Chelsea, Inter och Milan

Men det var inte bara det franska folket som vaknade efter bråket, som i helgen fortsattes av Zlatan när han efter ett mål mot Lorient tecknade att han tyckte att alla pratade för mycket om bråket. Även flera tidningar har börjat skriva om att den långe svensken kan vara på väg bort från PSG och det har efter bråket pratats om att han kan vara aktuell för bland andra Liverpool, Chelsea, Inter och Milan.

Kan byta klubb

Nu kommer än mer uppgifter om att 33-åringen kan byta klubb i sommar. Den italienska tidningen Tuttosport skrev igår att Zlatans dröm ska vara att avsluta sin karriär i Juventus. Men det finns, enligt tidningen två problem i den affären.

Säljs til högstbjudande

Det första är att PSG kommer sälja till högstbjudande i sommar, en budgivning det inte är helt säkert att Juventus vinner. Det andra är svenskens lön. Den ska ligga på cirka femton miljoner euro om året, något som Juventus enligt tidningen inte är kapabla att betala. Zlatan Ibrahimovic lär alltså vara tvungen att gå ner en del i lön om en övergång till hans påstådda drömklubb ens ska bli aktuell.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply