Uppgifter: Real Madrid förbereder monsterbud för Pogba

Italienska Tuttosport har gått ut med uppgifter om att Real Madrid skall vara mycket intresserade av att värva in Paul Pobga till laget. 

Real Madrid har gjort sig kända för att värva in spelare för gigantiska summor och den kommande sommaren skall inte vara något undantag. Sam Khediras kontrakt löper ut i sommar och då kan Real Madrid behöva värva in en pjäs till det centrala mittfältet för att täcka upp. 

Att Real Madrid skall ha fått upp ögonen för just Pogba skall bero på Zinedine Zidane som ingår i lagets tränarstab. Fransmannen skall ha övertygat ledningen om 21-årige Pogbas stora talang, vilket gjort dem beredda att värva in honom. 

Tuttosport skriver att Florentino Perez skall vara beredd att betala upp till 100 miljoner euro för Pogba, vilket mycket väl kan få Juventus att släppa mittfältaren. 

Något som spär på övergångsryktet ytterligare är det faktum att Pogbas agent, Mino Raiola, bekräftat att fransmannens framtid inte är i Juventus. 
– Om han kan stanna i Italien i framtiden? Nej. Lämna Juventus? Det är upp till dem, vi har förnyat. Vi är nöjda i Juventus, men när tiden är inne lämnar han. Vi får se när detta blir, jag vet inte när rätt rid är kommen, citeras Raiola.  

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply