Uppgifter: Monaco accepterar bud på Kondogbia

Budet ska enligt Sportmediaset komma från Milan

Slaget om den eftertraktade mittfältaren Geoffrey Kondogbia fortsätter. Nu uppger den italienska tv-kanalen Sportmediaset att Serie A-klubben Milan fått ett bud accepterat av Monaco.

Den franske landslagsmannen Geoffrey Kondogbia är i dagsläget en av de hetaste stjärnorna på transfermarknaden i Europa och flera klubbar uppges rycka i Monaco-spelaren. De hetaste tre kandidaterna ser i nuläget ut att vara de två italienska klubbarna från Milano, nämligen Milan och Inter, men även Premier League-trean Arsenal är intresserade.

Enligt agenten Jonathan Benbaron, som intervjuats av FCInternews, ska flera klubbar vara intresserade.
– Bortsett från intresset från Inter så finns också Juventus, Manchester City och Real Madrid. Ett flertal klubbar har kontaktat oss, men jag kan inte avslöja hur långt respektive samtal gått, säger agenten.
– Lämnar han i sommar? Allting är möjligt inom fotbollen.

Milan i pole position

Idag kommer nya uppgifter från den italienska tv-stationen Sportmediaset som pekar mot Milano. enligt deras uppgifter ska nämligen den rödsvarta klubben från staden, Milan nu vara i pole position. Anledningen är att Milan ska ha fått ett bud accepterat på 22-åringen av Monaco, och uppgifterna säger att det kan ligga på 27 miljoner euro med ytterligare tre miljoner euro i prestationsbaserade bonusar.

Barcelona ny intresserad klubb

Däremot måste Milan fortfarande komma överens med spelaren om ett avtal, samtidigt som SportMediaset rapporterar om Arsenal och Inters fortsatta jakt. Därtill ska nu även den spanska storklubben Barcelona vara intresserade. En klubb som precis som Arsenal, har fördelen av att kunna erbjuda spel i Champions League till hösten.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply