bet365
bet365

Uppgifter: Juventus förlänger med Allegri

Uppgifter säger att lönen stiger med tre miljoner euro för taktikern

Juventus överraskade allt och alla genom att ta sig förbi Real Madrid och till en väntande Champions League-final mot Barcelona. Succétaktikern Massimiliano Allegri kan nu belönas med ett nytt kontrakt.

Det var i onsdags som Bianconeri överraskande slog ut Real Madrid i semifinalsreturen av Champions League. I final väntar nu Barcelona för Juventus, som redan säkrat ligatiteln och dessutom har chansen att ta hem den inhemska cupen. En succéartad säsong för den italienska giganten.

Mer än dubblerad lön

Och nu kan tränaren bakom framgången, Massimiliano Allegri, vara på god väg att belönas av klubbledningen för framgångarna. Enligt Gazzetta dello Sport ska Juventus vara redo att ge managern en lönehöjning, från hans nuvarande två miljoner euro till fem miljoner euro. Det avtalet skulle sträcka sig till sommaren 2017, med option på ytterligare en säsong.

Från hatad till älskad

Säsongen började med att italienaren fick förtroendet att ta över efter Antonio Conte vid Juventus-bänken, vilket ledde hård kritik från fansen som inte var nöjda med valet av den forne Milan-tränaren. Men efter att laget nu säkrat ligatiteln, är i final i Coppa Italia samt i Champions League, har vindarna vänt rejält.

Champions League-finalen spelas den 6 maj i Berlin, men först väntar cupfinalen mot Lazio den 20 maj.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply