Uppgifter: Agenten förhandlar med Juventus om James Rodríguez

Uppgifter: Agenten förhandlar med Juventus om James Rodríguez

James Rodríguez på väg till Juventus?

Enligt uppgifter till Il Corriere dello Sport sägs James Rodríguez vara nära att skriva på för Serie A-klubben Juventus, detta då spelarens agent sägs förhandla med klubben.

James Rodríguez köptes 2014 av Real Madrid efter att colombianen stått för en fin vm-turnering. Den spanska huvudstadsklubben betalade drygt 80 miljoner euro för 24-åringen och spelarens första tid i klubben var väldigt uppskattad då James levererade och hyllades av publiken på Estadio Santiago Bernabéu. Denna säsong har det dock blivit annorlunda efter att Rafael Benítez var tränare för laget i början av säsong. James har ofta fått sitta på bänken och när han väl fått spela har man visat upp en dålig attityd, något som gjort att den spanska huvudstadsklubben nu vill sälja spelaren efter endast två säsonger i Real Madrid.

Enligt Il Corriere dello Sport ska James Rodríguez vara nära en flytt till Serie A där Juventus förhandlar med spelarens agent Jorge Mendes om en flytt till Turin. De båda parterna ska redan ha träffats för att göra upp om en affär så snabbt som möjligt. Priset ska ligga på mellan 40 och 50 miljoner euro och den italienska storklubben ska inte ha några problem att lägga ut summan om man i sommar säljer Paul Pogba och Álvaro Morata.

Det är inte bara spelaren själv som ser positivt på en eventuell övergång. Real Madrids president Florentino Pérez ska även vilja sälja spelaren som har en lön på 5,5 miljoner euro per säsong.

James Rodríguez och Isco har under en längre tid rapporterats vara två spelare som lämnar klubben i sommar.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply