Spurs-mittfältare på väg till Juventus?

José Paulo Bezerra Maciel Júnior, även känd under artistnamnet Paulinho, lämnade Corinthians och den brasilianska ligan i juli 2013 när han värvades över till engelska Premier League av Tottenham för cirka 200 miljoner kronor.

Den brasilianske landslagsmittfältaren, med 32 A-landskamper på meritlistan, stod för åtta mål på 37 matcher (alla tävlingar inräknade) under sin debutsäsong med Tottenham. Värt att notera är att London-klubben förblev obesegrade i samtliga matcher om Paulinho, 26, nätade – sju segrar och ett kryss.

Men nu, mitt under sin andra säsong i klubben, kan Paulinho vara på väg bort. Ett flertal italienska klubbar rapporteras vara intresserade av att värva brassen, men enligt Football Italia (som hänvisar till Tuttomercatoweb) så är det de regerande mästarna Juventus som är allra närmast.

Rykten gör gällande att förhandlingarna går snabbt framåt och att en överenskommelse inte är långt borta. Det ska handla om ett direkt köp snarare än ett lån och klubbdirektörerna har redan träffats i Milano för att diskutera övergången. Ett nytt möte är inplanerat under torsdagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply