Sportchefen avslöjar: Draxler ville till Juventus

Julian Draxler kunde gått till Juventus

Sportchefen i Draxlers före detta klubb Schalke 04 berättar för Sport Bild att 21-åringens förstaval var att flytta till Juventus.

Flertalet storklubbar jagade Schalke 04Julian Draxler under sommarens transferfönster och tillslut blev det Wolfsburg som drog det längsta strået och lyckades knyta till sig spelaren. Nu berättar Schalkes sportchef Horst Heldt att spelaren egentligen ville flytta till Serie A och Juventus men att de regerande italienska mästarna aldrig riktigt visade något intresse för spelaren.

– Jag tror att han tänkte att en flytt till Juventus var möjlig ända tills sista dagen. Juventus intresse var dock aldrig så stort som fansen och media ville göra det till. Därför blev det istället att han gick till Wolfsburg. Vi fick in budet från de två dagar innan transferfönstret stängde och kom överens med de ganska snabbt. Vi vill inte ha spelaren i klubben som egentligen inte vill spela här, säger han i en intervju med tyska Sport Bild som publicerades under fredagen.

Tidigare har bland annat Arsenal, Chelsea och Manchester United visat intresse för spelaren som gjort succé i Bundesliga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply