Spartak Moskva vill värva Mehdi Benatia – Juventus vägrar sälja

bet365

Spartak Moskva vill köpa Juventus försvarare

Mehdi Benatia är på lån från Bayern München hos Juventus. Nu uppges Spartak Moskva vilja värva försvararen, men Juventus kommer att försöka stoppa försäljningen.

Mehdi Benatia lämnade Roma för spel i Bayern München år 2014. Men tiden i den tyska storklubben blev inte lika lyckad som han hade tänkt sig och därför lånades han ut till Juventus den här säsongen. Serie A-klubben, som haft många skador i backlinjen den senaste tiden, ska enligt uppgifter vara redo att erbjuda 29-åringen ett permanent kontrakt när lånesejouren löpt ut vilket hade inneburit att man tvingas betala omkring 17 miljoner euro till Bayern.

Men nu rapporterar Izvestia att en annan klubb är redo att betala mer än vad som krävs för att köpa loss marockanen. Det är Spartak Moskva som sägs betala 19 miljoner euro för spelarens tjänster. Källan skriver vidare att Juventus nu är desperata efter att få till en affär så fort som möjligt med Bundesliga-klubben så att man sedan ska kunna vägra ryssarnas anbud.

Mehdi Benatias kontrakt med Bayern München sträcker sig fram till år 2019, men det mesta tyder på att han har gjort sitt på Allianz Arena.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365