Platini: ”Pogba är inte en superstjärna”

Platini verkar inte vara särskilt imponerad av landsmannen

Paul Pogba har den här säsongen levererat rejält för Juventus. UEFA-presidenten samt forne Juventus-spelaren, Michel Platini kritiserar dock nu mittfältaren för hans bristande målskörd.

Den franske landslagsmannen samt Juventus-stjärnan Paul Pogba har briljerat på Bianconeris mittfält under säsongen, vilket bland annat resulterat i att laget har stora möjligheter till att ta hem trippeln, med en väntande Champions League-final, Coppa Italia-final samt även en ligatitel redan i hamn.

”Han gör för lite mål”

För spelarens egen del har säsongen resulterat i att flertalet storklubbar börjat rycka i fransmannen, där Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester City, Barcelona och Real Madrid bara är några av kandidaterna. Nu lugnar dock UEFA-presidenten Michel Platini ner hyllningskören.
– Pogba är ingen superstjärna. En stor fotbollsstjärna är någon som gör många mål,  säger den forne Juventus-spelaren till RTL.

”Lagkamraterna skäller ut honom”

Den franske stjärnan Paul Pogba har den här säsongen mäktat med tio gjorda mål på 38 spelade matcher för den gamla damen. Ett facit som inte är tillräckligt enligt UEFA-pampen.
– Jag vet inte om Paul Pogba är någon som kan vara på samma nivå som Messi eller Ronaldo, som båda gör 50 mål per säsong.
– Det är intressant att notera att när han förlorar bollen och lagkamraterna lider, då skäller de ut honom direkt.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply