Pirlos enda ånger: ”Jag spelade aldrig för varken Real Madrid eller Barcelona”

Pirlos enda ånger: "Jag spelade aldrig för varken Real Madrid eller Barcelona"
bet365

Italienaren ångrar det

Andrea Pirlo sitter på ett kontrakt med New York City FC som går ut i december och chansen är inte stor att den 37-årige mittfältaren väljer att fortsätta, och i en intervju med Marca har han sagt att hans enda ånger är att han aldrig spelade i vare sig Real Madrid eller Barcelona.

Andrea Pirlo är en dekorerad spelare som har haft en lång karriär bakom sig. Den italienske mittfältaren, som är något av en ikon inom fotbollsvärlden för sin klassiska klädstil och sin försmak för goda viner, ser ut att kunna lägga skorna på hyllan efter att hans kontrakt med amerikanska New York City FC går ut i december 2016. Tittandes tillbaka på en mycket ljus och full karriär, i en intervju med den spanska tidningen Marca har Pirlo berättat om vad hans enda ånger är i livet, nämligen att han aldrig spelade fotboll i Spanien.

-Jag ångrar fortfarande att jag inte spelade för vare sig Real Madrid eller Barcelona, för att spela där är en dröm för varje spelare, berättade Pirlo i intervjun i Marca.

-Men jag är fortfarande väldigt nöjd med att ha spelat för de bästa lagen i Italien. Real Madrid? Vilken spelare som helst skulle vilja spela för dem; Fabio Capello var där och det fanns massor av rykten gällande Milans framtid på grund av skandalen. Milan ville inte låta mig gå och de gav mig ett nytt kontrakt. Var jag besviken? Ja det är sant att de tyvärr inte lät mig lämna, men samtidigt spenderade jag tio år i Milan och vann allt som fanns att vinna.

-Varför skulle du inte vilja gå dit (Barcelona)? Guardiola sade att han ville ha mig i sitt lag, fortsatte Pirlo.

Så blev det inte utan han gick istället till Juventus ett år senare, på ett treårskontrakt, där han skulle komma att vinna fyra stycken Serie A-titlar i rad och även förlora en Champions League-final mot just Barcelona 2015.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply