Officiellt: Massimiliano Allegri förlänger med Juventus

Officiellt: Massimiliano Allegri förlänger med Juventus

Allegri i Juventus till 2018

Juventus bekräftar på sin officiella hemsida att man kommit överens med Massimiliano Allegri om en kontraktsförlängning som sträcker sig till 2018.

Massimiliano Allegri tog Juventus till sin femte raka ligatitel denna säsong. Laget som möter Hellas Verona på söndagen har nu dubbla anledningar att fira. Den italienska storklubben har nämligen förlängt kontraktet med den framgångsrike tränaren och den nya överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2018.

Juventus president Giuseppe Marotta säger till klubbens officiella hemsida att det var ett naturligt beslut att ta.

– Det var ett lätt beslut att ta. Sen vi började satsade på Allegri har man vunnit två Scudetto och andra viktiga titlar. Det var ett naturligt beslut för oss att ta, säger Marotta.

Tränaren själv kommenterar förlängningen enligt följande:

– Att f träna Juventus är en stor utmaning och ett stort ansvar, här siktar man alltid på att vinna. Jag såg väldigt mycket fram emot att börja jobba med klubben för två säsonger sen men nu är jag ännu mer exalterad över att inleda förberedelserna inför nästa säsong, säger tränaren.

Redan i mitten av mars månad pratades det om Allegri skulle vara överens med Juventus, något som nu alltså blivit officiellt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365