Neymar hyllar Pogba: ”En fantastisk spelare”

bet365

Stjärnan har länkats till såväl Barcelona som flera andra storklubbar

Paul Pogba är ett av de hetaste namnen inför sommarens transfercirkus. Nu hyllar Barcelona-stjärnan Neymar fransmannen som tidigare länkats ihop med den katalanska storklubben.

Spekulationer fortsätter att flöda i mediernas värld gällande den franske stjärnan Paul Pogba. Juventus-mittfältaren har under säsongens gång länkats ihop med flertalet storklubbar ute i Europa, bland annat Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain och Premier League-klubbarna Manchester City och Chelsea.

”Han skulle göra bra ifrån sig i Barcelona”

När Neymar på fredagen presenterades som ambassadör för Pokerstars, avslöjade han att det är mycket positiva tankar som går i brasilianarens huvud gällande fransmannen.
– Vi skulle öppna våra portar för honom. Han är en fantastisk spelare, han är yngre än mig och har redan nått den högsta nivån. Han skulle göra bra ifrån sig i Barcelona, säger Neymar enligt Daily Mail.

”Vi gillar Pogba”

Tidigare den här månaden bekräftade Barcelona-direktören Ariedo Braida i en intervju med italienska tabloiden Tuttosport, att den katalanska storklubben dessutom har diskuterat och är intresserade av den forne Manchester United-spelaren, som de kan ställas mot i Champions League-finalen senare den här månaden – om semifinalerna går deras samt Juventus väg.
— Vi gillar Pogba, vi gillar honom mycket. Men det är onödigt att säga. Alla de stora klubbarna gillar en mästare som Pogba, sa Braida då till den italienska tabloiden.

LÄS ARTIKELN: ”Vi har diskuterat om Pogba”

Samtidigt är dock intresset stort och flera storklubbar med goda ekonomiska resurser vill sno åt sig fransmannen från Bianconeri. Bland annat har PSG:s president Nasser Al-Khelaifi träffat spelaren tidigare och bekräftade deras intresse kort därefter.
– Varför träffade jag Pogba? För att han är en fantastisk talang, hen är fransk och är från Paris. Med det sagt, alla stora klubbar vill ha honom, sa Nasser Al-Khelaifi i slutet av april, till den franska tabloiden La Parisien.

LÄS ARTIKELN: ”Alla klubbar vill ha Pogba”

Värderas till 50 miljoner euro

Den franske stjärnan har redena varit med och säkrat titeln för Juventus i ligaspelet och har dessutom en 2-1-ledning i semifinalsspelet mot Real Madrid i Champions League, inför returen på Santiago Bernabéu nästa vecka. 22-åringen står under kontrakt till sommaren 2019 och har den här säsongen, på totalt 34 matcher, mäktat med nio mål och nio framspelningar.

Han värderas enligt Transfermarkt.de till 50 miljoner euro, men det kommer med största sannolikhet att krävas en betydligt högre summa för att locka till sig Paul Pogba i sommar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply