Napoli förhandlar med Real Madrid om Alvaro Morata

Napoli förhandlar med Real Madrid om Alvaro Morata

Trots att anfallaren inte skulle säljas

Enligt rapporter skall Napoli vara ivriga att ersätta Gonzalo Higuain, som är på väg bort från klubben, med Real Madrids anfallare Alvaro Morata som precis återvänt tillbaka till Madrid efter två år i Juventus.

Napolis vasse målspruta Gonzalo Higuain har under en längre tid kopplats ihop med en flytt bort från den italienska klubben. Efter en strålande säsong med 38 gjorda mål på 42 matcher i alla tävlingar har argentinaren fått många storklubbar att vrida på huvudena. Det finns en stor möjlighet att anfallaren kommer byta klubb under sommarens transferfönster, med Juventus den troligaste klubbdestinationen, och affären ser ut att komma allt närmare.

Detta har fått Napoli att se sig om efter en ny anfallare för att kunna ersätta den oersättlige Higuain framme vid målet och det verkar som att de har hittat ett intressant alternativ i Real Madrids Alvaro Morata skriver TMW via Sky Sports. Enligt medierna så skall den italienska klubben ha räckt ut en hand till den spanska huvudstadsklubben i ett försök att öppna förhandlingar de båda klubbarna emellan om en eventuell transfer för Morata.

Tidigare rapporter har dock sagt att Real Madrid inte var villiga och sälja, och till och med avböjde ett bud från Chelsea på 60 miljoner pund. Även Paris Saint-Germain sägs vara intresserade av den spanske anfallaren och det ser ut som att en flytt fortfarande är en möjlighet för Moratas del. 23åringen skall även ha varit av intresse för Arsenal men de sägs ha släppt sitt engagemang i spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply