Michy Batshuayi kommer lämna Marseille i sommar

bet365
Michy Batshuayi kommer lämna Marseille i sommar

Bekräftas av Franck Passi

Marseilles tränare Franck Passi säger att Michy Batshuayi kommer lämna klubben i sommar, uppger Football Italia.

Michy Batshuayi har gjort 17 mål och nio assist för Marseille i den franska ligan den här säsongen. Det är något som har gjort att flera av Europas storklubbar fått upp ögonen för spelaren. Det har sagts att Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi. Samtidigt har det hävdats att Michy Batshuayi jagas av Roma och även Juventus ska vara intresserade av den belgiska anfallaren. Nu kommer positiva nyheter för alla de klubbar som jagar spelaren.

Enligt Football Italia ska Marseilles tillfälliga tränare Franck Passi bekräftat att Batshuayi kommer att lämna klubben i sommar.

– Jag tror att alla är medvetna om att han (Batshuayi) kommer att lämna. För tillfället är den ekonomiska situationen inte den bästa och vi måste acceptera det. Det finns klubbar i Europa som är rika och kan behålla sina bästa spelare. För oss är det inte så just nu, säger Passi enligt Football Italia.

Uttagen i Belgiens EM-trupp

Det har även uppstått en nyhet som kan ha höjt Batshuayis värde. Spelaren var en av 23 belgare som blev uttagen i landets EM-trupp och kommer att vara med i sommarens stora turnering i Frankrike. Där ställs man mot Sverige, Italien och Irland.

Batshuayi har representerat Marseille sedan sommaren 2014 då han lämnade Standard Liege för att flytta till Frankrike. Efter två säsonger i klubben talar nu allt för att spelaren kommer att ge sig ut på ett nytt äventyr efter sommarens EM-turnering. Det återstår dock att se i vilken klubb spelaren kommer att hamna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365