Manchester Unitet spanar in Cesar Azpilicueta

César Azpilicueta återvänder till La Liga?

Cesar Azpilicueta kan lämnar Chelsea för Manchester United

EM är i full gång men det innebär inte att Manchester Uniteds nye tränare José Mourinho ligger på latsidan. Enligt spanska AS så förbereder han ett bud på sin gamla favorit, Cesar Azpilicueta, som var en av hans favoriter i Chelsea.

Manchester United är som vanligt en av de klubbar de surrar absolut mest runt under Silly Season. När Jose Mourinho tillträdde som tränare stod det klart att han hade mycket jobb att göra i spelartruppen – många gamla ska ut och många nya ska in. Stora namn som Zlatan Ibrahimovic, Juventus mittbacksgigant Leonardo Bonucci och Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan ryktas till storklubben.

Det handlar mest om offensiva namn eftersom Manchester Uniteds defensiv, med David De Gea i spetsen, faktiskt håller en extremt hög nivå. Media pratar inte bara en väldans massa om Zlatan, det kommer också rykten om Julian Draxler och världsstjärnan Gareth Bale. Nu uppges man också vilja köpa från rivalen Chelsea och det handlar om ytterbacken Cesar Azpilicueta.

Antonio Conte vill prova nytt

Anledningen till att Manchester United försöker sno 26-åringen från Chelsea är att London-klubbens nya tränare, Antonio Conte, oftast spelar ett 3-5-2-spel. Om han väljer att spela det i Chelsea så får den klassiska ytterbacken Azpilicueta svårt att passa in.

Därför menar AS att Man United förbereder ett bud på cirka 110 miljoner kronor för den spanska landslagsbacken.

Även Paris Saint-Germain och Athletic Bilbao planerar ett bud på Azpilicueta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply