Khedira skadad – nu kan Mascherano bli Juventus ersättare

Sami Khedira borta upp till två månader

Den gamla damen drabbades av en blytung skada på den tyske landslagsmannen Sami Khedira nyligen. Nu säger uppgifter från italienska tabloiden Tuttosport att Barcelonas Javier Mascherano kan bli deras ersättare.

Det var i träningsmatchen mot den franska storklubben Marseille som Juventus drabbades av den tunga skadan på Sami Khedira. Matchen slutade med förlust, 2-0 till fransmännen, och nu står det klart att han blir borta från spel i upp till två månader. Anledningen är att han efter undersökning av Serie A-klubben, nu fastslagits ha drabbats av andra gradens bristning i lårmuskelfästet.

Marscherano en kandidat att ersätta

Detta har också fått transfercirkusen att rulla igång gällande potentiella ersättare till den tyske världsmästaren. Den Turin-baserade tabloiden Tuttosport har redan varit på situationen och nosat och säger idag att ett alternativ ska finnas i Barcelona. Deras rapporter hävdar nämligen att argentinske defensive mittfältaren Javier Mascherano vill avsluta sin karriär i Italien och att Bianconeri nu förbereder ett försök att värva honom.

Föga troligt att Barca säljer

Argentinarens transfervärde ligger idag enligt uppgifter på 10-15 miljoner euro. Dock skulle det bli svårt att få loss honom från Barca i år med tanke på den spanska storklubbens transferförbud som hävs först i januari. Därför får det ses som föga troligt att 31-åringen lämnar Katalonien för spel i Serie A den här månaden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply