bet365

Juventus planerar slå till på Matteo Darmian

Den italienske ytterbacken Matteo Darmian har tappat sin plats i Manchester Uniteds startelva och kan vara på väg till Turin och Juventus. Detta uppger bland annat källor nära klubben.

Det är sportsajten Goal.com som kommit med uppgifter om att Juventus följer Manchester Uniteds italienske ytterback Matteo Darmian. Då Darmian tappat sin ytterbacksplats till Antonio Valencia, och även uppgetts vantrivas under nye tränaren Jose Mourinho, ser en flytt från United inte helt otrolig ut.

Darmian har gjort totalt 51 matcher sen han anslöt till sommaren 2015 och har haft svårt att ta en plats i Manchester Uniteds förstauppställning. Med nya tränaren Mourinho ska det även ha skurit sig på det personliga planet.

Italienaren ryktas nu bort och Juventus nämns som troligast att bli 27-åringens nästa klubbadress. Med en ålderstigen backlinje, och framför allt ytterbackar där ingen är under 30 år, behövs det både föryngring och förstärkning. Två av Juventus ytterbackar, Patrice Evra och Stephan Lichsteiner, har båda ryktats bort från Juventus. Källor ska ha uppgett att Evra kan vara Juventus förlorad redan i januari. När det gäller Lichsteiner väntas en eventuell flytt ske först till sommaren.

Förutom Juventus har även Inter nämnts som intressent av Darmians tjänster på fotbollsplanen. Men det är Turinklubben som uppges ligga närmst i racet om Manchester Uniteds ytterback.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365