Jose Mourinho öppnar dörren för försäljningar

"Mourinho inte gentleman nog att ta över Arsenal"

Flera spelare kan lämna United i vinter

På presskonferensen innan Manchester Uniteds match i helgen säger lagets portugisiske tränare att han är nöjd med truppen, men att han inte kan tvinga någon att stanna kvar.

Med 16 matcher spelade av årets upplaga av Premier League har Manchester United med Jose Mourinho i spetsen tagit 27 poäng, något som placerar laget på en sjätteplats. Flera av lagets spelare har presterat under förväntat och efter ett halvårs kräftgång ser nu flera spelare ut att lämna Old Trafford för spel på annat håll, något som lagets stortränare indirekt bekräftar på dagens presskonferen.

– Jag är nöjd med truppen och tror på mina spelare. Helst skulle jag vilja behålla alla men jag har inget rätt att hindra en spelare som vill lämna.

Depay och Schneiderlin på väg bort

Jose Mourinhos beslut att inte använda sig av varken Memphis Depay eller Morgan Schneiderlin har gjort att de båda spelarna börjat blicka framåt och leta efter en utväg från Manchester United.

Det är tidningen Daily Mail som kommer med uppgifter om att duon kan komma att lämna klubben redan i vinter och den saknas inte intresse för de båda spelarna, framför allt inte när det kommer till Memphis Depay. Holländaren har tidigare kopplats ihop med flera klubbar, detta båda i Premier League och i andra stora klubbar runt om i Europa. Några av klubbarna som visat intresse för den före detta PSV-spelaren är Wolfsburg och Juventus som båda vill kontraktera spelaren. Även Liverpool sägs vilja dra i spelaren och få till en affär under vinterns transferfönster.

Fransmannen Morgan Schneiderlin ser även han ut att få ny klubbadress i vinter, detta då Everton med Ronald Koeman i spetsen ska vara intresserad av 27-åringen som inte haft någon vidare lycka sedan sommaren.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2016-2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365